Efterskolelærere og sundhedsfagligt personale

Livsstilsefterskolen Hjarnø er en underafdeling af efterskolen BGI akademiet og fungerer som en såkaldt fællesskabsgruppe under BGI akademiet. De to skoler har hver deres adresse, men hører således under samme ledelse og deler flere medarbejdere.   

Find alle medarbejdere, der er tilknyttet Livsstilsefterskolen Hjarnø, ved at swipe igennem kategorierne her på siden. Vores administration og ledelse har til huse på Gramvej i Bjerre. 

Længere nede på siden kan du læse mere om personalet på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

LH.jpg

Line Stausgaard Hansen, leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du møder Line allerede inden, du begynder på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Det er hende, du har din første samtale med, hvor I sammen sætter målene for dit skoleår.

Når du begynder på skolen, bliver Line en del af din dagligdag i aktiviteter, samtaler og sundhedsfag - både før, under og efter din efterskoletid.

Personalet på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Ledelse på BGI akademiet

Administrationen på BGI akademiet

Personalet på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Personalet på Livsstilsefterskolen Hjarnø består af både kompetente og engagerede efterskolelærere og personale med erfaring og kompetencer i forhold til at arbejde pædagogisk samt med sundhed, livsstilsændring og personlig udvikling.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og møder dig, der hvor du er. Vi er her for at spotte dine talenter og styrker, og vi hjælper dig med også selv at se og udvikle dem. Vi tror på, at du kan ændre din livsstil og nå dine mål. Måske også mere end du selv gør til at starte med.

Og så tror vi på, at humor og det at møde hinanden med et smil er med til at gøre din livsstilsændring lidt lettere.

Du kan læse mere om de forskellige personaler på siden herunder.

 

Dine efterskolelærere

Husgruppelæreren - ham eller hende du taler mest med

Husgruppelæreren er en særlig kontaktlærer, tilknyttet det lidt mindre fællesskab omkring dit værelse + to-fire værelser mere – i alt er i op til 12 elever pr. husgruppe. Der er samlet set fem husgrupper på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Husgruppelæren har det primære ansvar for den enkelte elev og husgruppen som samlet enhed.

 

Faglærere

Dine lærere  er efterskolelærere, som alle er vilde med efterskolelivet. De kan slet ikke lade være med at tale med dig. Og så er de begejstrede nørder inden for deres individuelle fag – af den gode slags; der elsker at lære fra sig. Tålmodigt, vedholdende – og stille og roligt. Sammen med lærerne arbejder du dig trygt og fokuseret frem mod dine personlige, faglige mål for 8., 9. eller 10. klasse.

Dine sundhedsvejledere

Dine sundhedsvejledere er professionelle og er sundhedsfagligt uddannede inden for bl.a. ernæring, fysisk aktivitet og mental sundhed mv.  De står alle klar til at hjælpe dig i gang – eller videre – med blandt andet forskellige former for bevægelse og idræt. Hér handler det bl.a. om at finde noget, du er nysgerrig på eller har lyst til at prøve. Din begejstring og interesse er drivkraften her.

Men hvad nu hvis du ikke føler nogen gejst ved idræt og bevægelse? 

Så ro på: Mange af de andre piger og drenge har det sikkert på samme måde i begyndelsen. Men som vi ser det, skal træning først og fremmest være sjovt, ellers forsvinder motivationen hurtigt. Og det bliver det. Også for dig.

Hvordan er mine lærere og vejledere? Og hvad forventer de af mig?

Dine undervisere og vejledere coacher og underviser dig både individuelt og på et hold, som du bliver en del af. På den måde, kan vi nemlig arbejde fokuseret med dine personlige og faglige mål hele året og se nærmere på dine styrker, kompetencer og udviklingsmuligheder - både når det gælder motion, livsstil, faglighed, selvværd og personlig udvikling.

Det er store løfter, men står vi 100 % ved. Hvis altså du også vil en livsstilsændring. 

Vil du det?

Godt - så røber vi en detalje mere for dig. Når du først har valgt en livsstilsændring på Livsstilsefterskolen Hjarnø, så hjælper vi dig hele vejen. Og vi står også på sidelinjen, når dit efterskoleår er slut.

Sådan hjælper vi dig med at holde fast i den nye livsstil
_JAC7953.jpg

Line Stausgaard Hansen, leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø

Line kommer fra sundhedsverdenen. Hun er uddannet klinisk diætist, rygestoprådgiver og instruktør i forskellige motionsformer. Derudover er Line uddannet i, og har mange års erfaring med, den motiverende samtale og sundhedspædagogik.

Line har også selv prøvet at lægge hele sin livsstil om. Line var overvægtig i sin skoletid og vejede på et tidspunkt mere end 100 kg. Da hun var 20 år besluttede hun, at nu skulle det være slut. Hun ville lægge sin livsstil om. Line tabte 30 kg. via livsstilsændring, som hun stadig holder fast i i dag. Line har gennem mange år arbejdet med både børn, unge og voksne som ønsker at tabe sig, eller som vil leve sundere og arbejde med at finde sig selv og hvilken vej de vil gå i livet.

Mød hele personalet fra BGI akademiet, Gramvej

Vil du vide mere?

Kontakt os

Tlf: 75681022 eller info@bgi.dk

Nyt fra Livsstilsefterskolen Hjarnø

Camps, aktiviteter og arrangementer

DJI_0108.jpg

Vi benytter cookies

OK