Fællesskab og livsstilsændring på efterskolen

På Livsstilsefterskolen Hjarnø emmer stemningen af håb og optimisme, og vi tror på muligheder frem for begrænsninger. Dette positive mindset forventer vi, at du og dine efterskolekammerater tager til jer og bidrager til i løbet af jeres efterskoleophold - og gerne tager med videre ud i livet efter efterskolen. For god stemning og godt humør smitter!

I dit efterskoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø bliver du en del af et fællesskab, hvor du vil blive værdsat for at være dig. Et anerkendende miljø, hvor du kan udfordre dig selv og udvikle dig. Du møder nye mennesker og får nye venner. Dine nye efterskolevenner vil være der til at fejre dine succes’er og glæder med dig i løbet af året, men også til at dele udfordringerne med, hvis de opstår. Også på den måde er fællesskabet på en efterskole helt unikt. Du kan godt glæde dig!

Please accept marketing cookies to watch this video

Rundvisning i ét af elevhusene

Pigeværelse - Hjarnø

Sådan bor du

På Livsstilsefterskolen Hjarnø bor du i et af vores hyggelige elevhuse sammen med flere af dine nye kammerater. På BGI akademiet, som Livsstilsefterskolen Hjarnø er en del af, arbejder vi med Fællesskabsgrupper (en gruppe af huse/elever). Som elev på Livsstilsefterskolen Hjarnø vil du blive en del af jeres egen lille Fællesskabsgruppe med ca. 72 elever. Derudover vil du være en del af en husgruppe på 12 elever, hvor der er knyttet en husgruppelærer til. Husgruppen bliver din lille familie, mens du går på efterskolen.

Din frie tid

Fri tid har du naturligvis også, mens du er på efterskole. Det er om aftenen og i weekenderne. Vi håber, at du får lyst til at tilbringe nogle af dine frie weekender på skolen, sammen med dine nye venner. I den frie tid har du mulighed for selv at finde på aktiviteter eller at være en del af nogle af de aktiviteter, som der løbende arrangeres af underviserne eller af dine efterskolekammerater. Det kan være:

  • Hygge og spilaftener
  • Outdoor aktiviteter og bål
  • Kreativt værksted
  • Spa og wellness
  • Bevægelseslege og aktiviteter
  • Brug af træningscenter
  • Overnatning i shelter
  • Ture rundt på øen
  • Tur til BGI i Bjerre for at bruge deres faciliteter
Se vores faciliteter

Livsstilsefterskolen Hjarnø og BGI akademiet i Bjerre: Venskab og samarbejde på tværs af fællesskaberne på BGI

Engang imellem bruger vi noget af dagen på BGI akademiet i Bjerre – sammen med eleverne dér.

1) Både fordi du så får adgang til nogle af Danmarks suverænt sejeste faciliteter

2) Og fordi BGI akademiet i Bjerre og Livsstilsefterskolen Hjarnø også er ét stort samlet fællesskab. Som storesøster og lillebror – bare uden søskendedrilleri …

Vi er på Gramvej en dag ugentligt. Derudover tager vi også til Gramvej engang imellem i weekenderne.

Nyheder

Se alle

Vil du vide mere?

Kontakt os

tlf.: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK