”Berørt"; 10. klasse udstiller deres kunstprojekt i Galleri Kirkesvinget

I denne uge udstiller vores 10. klasse-elever deres kunstprojekt ”Berørt” i Galleri Kirkesvinget på Hjarnø.

Kunstprojektet er blevet til ud fra refleksioner om, hvad der berører os hver især, i den verden vi lever i lige nu.

Udstillingen kan ses af forældre i uge 50 og af øvrige besøgende i uge 51.

10. klasse projektfag på Livsstilsefterskolen Hjarnø byder blandt andet på kreative timer og masser af fordybelse. Det nuværende kunstprojekt, ”Berørt” består af et værk fra hver elev, og værkerne rummer alt fra sange og skulpturer til malerier.

Også emnerne for værkerne spænder bredt, lige fra eksempelvis klimakrise, terror og ensomhed, til fællesskab i Corona-tid. 

IMG_2019.JPG

"Fællesskab i Coronatider"

Kunstner: Sara. 

Tema: Fællesskab i Coronatider. 

Eleverne har forberedt sig længe, og processen har ikke bare været kreativ. Den har også været med til at bearbejde tanker og givet selvindsigt;

”Det at arbejde med at skabe et værk, som optager mig i mit personlige liv har været rigtigt godt. Det har været rart med fordybelse og at kunne arbejde frit. Det føles healende at arbejde med svære temaer igennem kunst. Forløsende.”

Freja Alstrup, 10. klasse på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Kunstværkerne er en af de udstillinger, som eleverne får lov at bidrage med i galleriet på Hjarnø. Galleriet holder åbent for alle hele uge 51, hvor besøgende kan kigge forbi. 

Livsstilsefterskolen Hjarnø arbejder i øjeblikket på at skabe et længerevarende samarbejde med galleriet om at udstille i sæsonen fra efterår til forår.

Vil du vide mere?

Kontakt vores administration

Kommende arrangementer

Nyt fra Livsstilsefterskolen Hjarnø

Vi benytter cookies

OK