Glædelig jul fra alle os til alle jer

Den seneste uge på Livsstilsefterskolen Hjarnø har stået i julens tegn.

Pynten og juleaktiviteterne har holdt stemningen højt, og trods Corona-restriktionerne, har der været masser af tid til julehygge med små overraskelser både dag – og nat :-)

Ugen har også budt på sundhedssamtaler og midtvejsstatus. Alle elever har udviklet sig på et eller flere parametre. De har hver især sat deres eget mål for året og har arbejdet på det fra årets start. Det kan både vi og vores elever se og mærke.

De fortæller for eksempel, at de har fået mere selvtillid, flere og nye venner, gode oplevelser med at gå i skole, synlige vægttab - og grin og smil i hverdagen.

Rejsen med forandringer er langt fra slut endnu. Den fortsætter både i juleferien og i det nye år. Vi glæder os til at se de unge mennesker igen i januar.

Nedenfor kan du se en video med julehilsner fra nogle af vores elever, en julehilsen fra Line samt historieoplæsning ved en af BGI akademiets ledere, Troels Ross Petersen. 

Julehilsen til årgang 20/21

Please accept marketing cookies to watch this video

Skærmbillede 2020-12-18 kl. 11.15.57.png

Vi har også en ny udgave af BGI Magasinet klar, som du kan sætte dig til rette med. Her finder du både historier og nyt fra BGI akademiet på Gramvej og på Hjarnø. 

Du kan f.eks. læse om opstarten af Livsstilsefterskolen Hjarnø og høre mere om Maja-Sofie, der flyttede ind i tjenesteboligen i efteråret, og som nu også er fast del af vores lærerteam 

Magasinet kan læses her. 

Vi ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul og et godt nytår 💚

jul_hjarnø.jpg

Kontakt og åbningstider i julen

Vores administration holder ferielukket fra den 22. december til den 3. januar (begge dage inklusiv).

Vi glæder os til at se jer i det nye år.

Nyt fra Livsstilsefterskolen Hjarnø

Kommende arrangementer

Vi benytter cookies

OK