Godt nytår. Vi begynder 2021 sammen, hver for sig

Lock-down og nye restriktioner. Et nyt år har taget sin begyndelse, og vi skal nu være sammen, hver for sig. I hvert fald for en stund. 

Vi har prøvet det før, men alligevel er det noget, der skal ”synkes”. Vi har allermest lyst til at have en ganske almindelig hverdag med hinanden her på efterskolen, hvor vi kan være sammen.

Det kan vi som bekendt ikke under de nuværende omstændigheder. I stedet skal vi være sammen hver for sig. Det prøvede årgang 19/20 på BGI akademiet i foråret, og det skal vores nuværende årgang på Livsstilsefterskolen Hjarnø også prøve for en stund. Vi er ukuelige optimister, så vi håber ikke, at det bliver længe. Vi håber, at vi hver især er så gode i vores adfærd, at vi får mindsket smitten og kan lukke samfundet op igen.

De næste uger byder på fjernundervisning og samvær gennem de sociale platforme, vi har til rådighed. Vi skal hjælpe hinanden med at få en god hverdag til at fungere. En hverdag, hvor vi stadig er sammen. En hverdag, hvor vi har et fællesskab, og hvor vi er der for hinanden. Ingen skal stå alene, og vi vil gøre meget for at vores efterskolefællesskab er stærkt, selvom vi har fysisk afstand til hinanden.

Du kan følge (lidt af) vores virtuelle hverdag

Uanset om du er nuværende forælder, kommende elev eller forældre, bedsteforælder, søskende eller bare nysgerrig på Livsstilsefterskolen Hjarnø og efterskolelivet her, kan du også følge med i noget af vores virtuelle hverdag, hjemmefra.

De næste uger inviterer vi blandt andet på

  • fællessang på BGI akademiets officielle Facebook-side
  • aften- og dagsaktiviteter på vores Instagram (find os ved at søge på livsstilsefterskolenhjarnoe )
  • morgensamling med Line på Facebook
  • mulighed for at stille vores elever og lærere spørgsmål, når de sidder klar på Instagram. Planen for hvornår de sidder klar, deler vi med jer snarest i denne uge.

OG så deler vi selvfølgelig alle de historier, vi kan fra vores elever, lærere og øvrige personale. Dem kan du også finde på vores Instagram – i stories.

Besøgdage: Skulle du have været på besøg hos i januar?

De næste besøgsdage er virtuelle. Det vil sige, at de foregår online. Den næste virtuelle besøgsdag finder sted;

  • Lørdag den 9. januar via Zoom-møde kl. 13.00. Du deltager i mødet via følgende link

Derudover er der også mulighed for at stille vores elever og lærere spørgsmål, når vi sidder klar på Instagram. Tidspunkterne skal vi nok melde ud, snarest muligt.

Besøgsdage (bemærk flere datoer)

Vi glæder os til at se jer igen

Vi er heldige med vores elever. De er skønne, og de vil så gerne efterskolefællesskabet, og vi er derfor sikre på, at vi ved fælles hjælp får det bedst mulige ud situationen, og at vi også den næste tid gennem undervisning og samvær får forstærket de relationer, der er så vigtige for os alle.

Godt nytår til jer alle.

Vi glæder os til at se jer her på Livsstilsefterskolen Hjarnø igen.

 

Vil du vide mere?

Du kan stadig kontakte vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Flere nyheder fra Livsstilsefterskolen

Se vores fokus- og interessefag

IMG_4182.jpg

Vi benytter cookies

OK