Job på Livsstilsefterskolen Hjarnø? Send din ansøgning til BGI akademiets jobbank

Fristen for at sende ansøgning og cv til vores jobbank er udløbet. Vi åbner jobbanken igen på et senere tidspunkt. Hold øje med vores website og sociale medier.

Drømmer du om at blive en del af holdet på Livsstilsefterskolen Hjarnø? En efterskole med stor mangfoldighed, højt til loftet og spændende muligheder for at kombinere dine undervisningsevner indenfor idræt, boglige eller kreative fag? Så er det nu, du skal sende din ansøgning afsted.

Livsstilsefterskolen Hjarnø er en del af efterskolen BGI akademiet, og vi har netop åbnet vores jobbank for nye ansøgere til både Hjarnø og Gramvej i Bjerre.

BGI akademiet er en efterskole med ca. 670 elever og lidt over hundrede ansatte. Vi tilbyder et bredt udvalg af linjer med fokus på idræt og bevægelse og fordeler os over to adresser: BGI akademiet på Gramvej i Bjerre med 10 forskellige idrætslinjer og mange forskellige linjekombinationer, og Livsstilsefterskolen Hjarnø, der tilbyder linjen Sundhed og livsstil.

Fordi vi er et stort antal medarbejdere, opstår der løbende nye jobmuligheder både på Gramvej i Bjerre og på Hjarnø – nogle tager på barsel eller orlov, mens andre søger nye udfordringer andre steder. For dig betyder det, at nye jobmuligheder opstår med jævne mellemrum.

For at gøre det lettere for både dig og os, åbner vi vores jobbank for ansøgere til de lærerjob, der måtte blive ledige i løbet af det næste halve år.

HV.jpg (1)
”Hvis vi står med en ledig lærerstilling, og vi finder den rette kandidat i vores jobbank, er der ingen grund til at lede andre steder. Flere af dem, der har sendt ansøgninger til jobbanken, er blevet fastansat efterfølgende.”

Helle Vestergaard, leder på BGI akademiet

Fortæl os om dig og dine kompetencer

I din ansøgning er det vigtigt, at du fortæller os om dig selv, din motivation for efterskolelivet og, ikke mindst, hvilke kompetencer du besidder. Det gælder både de idrætslige, kreative og boglige fag. Fagene kan naturligvis kombineres, så mulighederne er mange. Har du kompetencer til at undervise i flere fag øges sandsynligheden for, at én af vores kommende stillinger kan besættes af netop dig.

For at få tilbudt en fast stilling som efterskolelærer på BGI akademiet og Livsstilsefterskolen Hjarnø er det ikke et krav, at du er læreruddannet.

Fantastiske rammer, fællesskab og frihed

Måske bliver du inden længe en del af det hold, der skaber hverdagen for vores efterskoleelever. Vi har fantastiske rammer for idræt og bevægelse og topmoderne faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder for din undervisning. Du vil komme tæt på både elever og kollegaer i mange sammenhænge. Og du skal, udover det faglige og idrætslige, også være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer.

Tonen på BGI akademiet er uformel. Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at sende os en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har. Vores kolleger kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber livsbekræftende og jantelovsfornægtende vibes.

Ansøg nu

Hvis du kan se dig selv som en del af holdet, så send os dit CV og din ansøgning samt eventuelle bilag i énsamlet fil til jobbanken på job@bgi.dk inden den 8. marts 2021.

Vil du vide mere?

Mandag den 1. marts 2021 afholder vi to Zoom-møder, hvor det er muligt at stille spørgsmål og høre mere om BGI akademiet;

  • 19 - for dig, der er interesseret i BGI akademiet, på Gramvej i Hornsyld.
  • 20 - for dig, der er interesseret i Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Deltagelse i Zoom-møde kræver tilmelding. Send en mail til info@bgi.dk, hvor du skriver, hvilket møde du ønsker at deltage i. Det er muligt at deltage i begge.

Du kan desuden læse mere om vores efterskole her på websitet og www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk samt finde os på Facebook og Instagram, hvor du kan se meget mere om vores hverdag.

Samtaler afholdes løbende. Du vil høre fra os senest den 1. juli.

En eventuel ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Kommende arrangementer

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK