Livsstilsefterskolen Hjarnø står klar

Efter gennemgribende renovering

For et år siden købte og overtog lederne af BGI akademiet Troels Ross Petersen og Helle Vestergaard ejendommen på Hjarnø, der også tidligere har været efterskole.

Efter et års gennemgribende renovering står skolen nu klar med værelser spisepladser, opholdsstuer, træningsfaciliteter og plads til forskellige undervisningstilbud til 60 elever.
Tanken med efterskolen på Hjarnø har hele tiden været at skabe et nyt tilbud for unge som gerne vil ændre livsstil, styrke selvværdet, leve sundere eller bevæge sig mere. Og det er der blevet fokuseret på – også i renoveringen af skolen.

Drømmen bliver til virkelighed

”Overalt bliver der lagt op til bevægelse, trivsel og fællesskab, så det bliver det oplagte valg for eleven at deltage. Vi har fx anlagt en beachvolleybane og bålsted, indrettet træningscenter og etableret spa. Men der er også tænkt på, at der skal være mulighed for at trække sig fra fællesskabet en gang imellem, og derfor har vi lavet nogle rolige hjørner rundt omkring på skolen.” siger leder Troels Ross Petersen.

Det har været vigtigt at bevare så meget som muligt af bygningerne, der tidligere var en gård, og derfor er bl.a. de gamle staldvinduer bevaret. Derudover har det været naturligt at inddrage den smukke natur på Hjarnø meget mere. Haven er blevet ryddet, så man kan nyde udsigten over havet, og der er sat mange flere vinduer og døre i bygningerne.

"Efterskolen på Hjarnø er klar til at danne rammen om en masse liv og oplevelser for børn, unge, familier og seniorer, der alle har dét tilfælles, at de vil prøve kræfter med ny mad og nye måder at bevæge sig på." Fortæller Line Hansen, afdelingsleder på Livsstilsefterskolen Hjarnø. "Og til næste sommer starter det første elevhold. Det er en drøm, der bliver til virkelighed, og vi kan slet ikke vente."

 

Efterskolens Faciliteter

Se alle

Camps, aktiviteter og besøgsdage

Se alle

Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til os på info-hjarnoe@bgi.dk, tlf.: 60988040

Vi benytter cookies

OK