Støt en elev på Livsstilsefterskolen Hjarnø – din støtte gør en forskel for livet

Mange unge kæmper med noget, de synes er svært. Mobning, ensomhed, overvægt, usikkerhed og/eller tvivl på sig selv. Ikke hver dag måske, men på en måde, så de ønsker at ændre det for sig selv.

På livsstilsefterskolen Hjarnø har vi fokus på styrke og selvværd. Vi møder eleverne, hvor de er, og hver elev sætter sit eget mål for året. Skolen støtter og udfordrer med fokus på succesoplevelser både før, under og efter forløbet, så livsstilsændringen varer ved. 

En ny start i et stærkt efterskolefællesskab

Livsstilsefterskolen Hjarnø er en efterskole for unge i 8., 9. eller 10. klasse, der ønsker at kombinere et skoleår med en livsstilsændring; boostet selvværd, øget trivsel, fokus på bevægelse og en sundere livs- og levestil.

Et efterskoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø giver unge mod på nye udfordringer, øget selvværd og gode forudsætninger for at udvikle deres sociale og faglige kompetencer i et stærkt og trygt fællesskab.

På Livsstilsefterskolen Hjarnø oplever vi stadigt flere henvendelser fra unge og forældre, der mangler en økonomisk håndsrækning for at tage afsted på et efterskoleophold på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Med din støtte, er du med til at sikre, at endnu en elev kan komme afsted, og kan påbegynde den livsstilsændring, han eller hun drømmer om.

Alle bør have mulighed for at komme på efterskole

Ikke alle familier har mulighed for at give deres barn et efterskoleophold og en ny start. Derfor har vi oprettet ”Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø”, der indsamler og formidler økonomisk hjælp til et efterskoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø. 

Ubeskåret støtte til en kommende elev

Din støtte går ubeskåret og direkte til elever, der ikke selv har mulighed for at finansiere deres efterskoleophold. Elever kan søge om støtte på op til 20.000 kr. 

sttteforening_web.png

Støt med et valgfrit beløb

Vil du gøre en forskel? Selv et lille beløb kan gøre en stor forskel for en elev, der ikke selv har mulighed for at finansiere sit efterskoleophold.

Støt med et valgfrit beløb på MobilePay: 140678

sttteforening_web.png

Støt med personligt støttemedlemskab

Du kan også støtte med et personligt medlemskab. Du opretter dit personlige medlemskab ved at sende en mail til: stoetenelev-hjarnoe@bgi.dk med navn og mail. Herefter betales de 100 kr på mobilpay: 140678. 

Skærmbillede 2020-01-29 kl. 08.58.05.png

Støt som virksomhed

Vil jeres virksomhed være med til at gøre en forskel for en ung?

Du kan læse mere om dine muligheder for at støtte en elev via Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø. Læs mere her

Hvem kan søge om støtte via Støtteforeningen?

For at komme i betragtning til støtte fra "Støtteforeningen" er det en forudsætning, at der er søgt støtte hos elevens hjemkommune, og at kommunen har givet afslag. Derudover er der fremsat følgende øvrige kriterier, der er med til at afgøre, hvorvidt eleven tildeles støtte:

  • Husstandens indkomst berettiger til maksimal statsstøtte.
  • Der er sket en væsentlig ændring i indkomstforholdene i forhold til indkomståret 2018.
  • Der er væsentlige transportudgifter forbundet med elevens ophold på skolen.
  • Der er flere søskende afsted på efterskole el.lign. på samme tid
  • Andre individuelle forhold
  • Husstanden har en særlig lav indkomst

For at komme i betragtning til støtte fra "Støtteforeningen", skal eleven udfylde og sende et skema med den nødvendige dokumentation. Det fremgår af skemaet, hvilke dokumenter der skal fremsendes. Skemaet finder du nederst på denne side

140678

Støt med et valgfrit beløb på Mobile Pay

En ændring for livet

Når du støtter, er du med til at gøre en forskel for en ung i et af livets sværeste perioder. Du er med til at sørge for, at en ung bliver en vigtig del af et fællesskab. Et fællesskab, hvor vi finder og taler om de styrker, vi har, og hvor vi tager udgangspunkt i de mål, den enkelte unge har. Du er med til at sørge for, at den unge oplever sejre og successer, får nye bevægelses- og tanke-mønstre og sunde relationer, der støtter og skubber på, så udfordringer bliver til oplevelser, fællesskaber til venskaber og gamle vaner skiftes ud med nye.

Kort sagt en ændring for livet, der giver ballast, livsduelighed og parathed til uddannelse, arbejdsmarkedet og nye tætte relationer.

Det siger elever om deres efterskoleår

Vil du vide mere?

Kontakt leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø

Line Hansen, tlf.: 60988040 eller mail: stoetenelev-hjarnoe@bgi.dk

Billede 15-10-2019 kl. 09.04.jpg

Nyheder

Camps og kommende arrangementer

Billede 15-10-2019 kl. 09.04.jpg

Vi benytter cookies

OK