Et døgn på efterskole for dig, der har været på Julemærkehjem

Glæd dig til at prøve livet på livsstilsefterskole, samtidig med at du kan gense nogle af dine venner fra Julemærkehjemmet! 

"Et døgn på efterskole - for dig, der har været på julemærkehjem" byder på en masse sjove aktiviter, udfordringer og oplevelser, hvor du samtidig prøver hvordan det er at være efterskoleelev på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Næste "Døgn på Efterskole - for dig, der har været på Julemærkehjem foregår fredag d. 16.-17. september.

Et Døgn på Efterskole - for dig, der har været på julemærkehjem

For at deltage, skal du være mellem 12-15 år, og skal som sagt have været på Julemærkehjem. Døgnet er GRATIS, men kræver tilmelding.

Vi skal grine, hygge og være aktive. Døgnet byder nemlig på forskellige aktiviteter, bevægelse, fællesskab og lækker sund mad. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv og kreativ på, er med til at lave og teste lækker sund mad, og så møder du selvfølgelig en masse piger og drenge, der ligesom dig, har oplevet at være på Julemærkehjem. Det hele er sat ind i en helt almindelig dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

IMG_1203.JPG

Indblik i efterskolelivet og masser af hygge med dine venner

Et Døgn på Efterskole på Hjarnø giver dig et indblik i efterskolelivet på Livsstilsefterskolen for unge i 8., 9. og 10. klasse.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til 72 elever og tilbyder unge, der gerne vil ændre deres livsstil og styrke deres sundhed, støtte og motivation til det. Her kommer du til at prøve en masse ting af, finder glæden ved at bevæge dig. Du bliver udfordret, så du udvikler dig og bliver stærkere.

Alle elever har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed og gerne vil kombinere et efterskoleår med at ændre livsstil, få en stærk og sund krop, og mere tro på sig selv.

Tilmelding til Døgn

Tilmeld mig Døgn d. 16.-17. september

Program for Et Døgn på Efterskole kommer snarest. Vi opdaterer programmet, så snart vi begynder at nærme os dagen. Hvis du vil vide mere allerede nu, er du velkommen til at kontakte os.

Færgeplan - Snaptun/Hjarnø

Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til os
Billede 15-10-2019 kl. 09.05.jpg

Du kunne også være interesseret i: Et døgn på efterskole (for alle)

Et døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø er for dig, der er nysgerrig på efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Du kan læse mere om døgnet her

Se alle aktiviteter og camps på skolen

Vi benytter cookies

OK